comunicat de presa

HONOR 200 Smart: noi standarde în performanță și durabilitate

HONOR 200 Smart dispune de o baterie cu durată lungă de viață și cameră foto cu funcții AI avansate

[București, România – 14 octombrie] – HONOR prezintă HONOR 200 Smart, un nou dispozitiv mid-range care redefinește durabilitatea. Cu un indice IP64 de rezistență la apă și cu certificare de cinci stele de la SGS Elveția privind rezistența la cădere, este construit pentru a face față neprevăzutului și căderilor accidentale.

Acest dispozitiv solid aduce, de asemenea, o durată lungă de viață a bateriei la un cost accesibil publicului larg. „HONOR 200 Smart este dovada angajamentului brandului de a democratiza tehnologia prin integrarea funcțiilor AI, regăsite de obicei în dispozitivele high-end”, a declarat George Zhao, CEO-ul HONOR. „Accentul nostru pe durabilitate și pe o baterie cu durată lungă de viață asigură faptul că utilizatorii se pot baza pe dispozitivul lor în orice situație, de la utilizarea de zi cu zi la cele mai solicitante medii.”

Durabilitate excepțională: Construit pentru a rezista evenimentelor neașteptate

Viața este plină de momente neprevăzute, dar HONOR 200 Smart este construit pentru a le gestiona pe toate. Arhitectura inovatoare de protecție a body-ului funcționează în tandem cu folia din sticlă temperată a ecranului pentru a spori semnificativ rezistența generală la impact și încrederea utilizatorului în calitatea și reziliența dispozitivului. Certificat de SGS cu 5 stele pentru rezistenţa la cădere, HONOR 200 Smart stabilește un nou punct de referință în ceea ce privește durabilitatea smartphone-urilor.

Rezistență la apă pentru toate surprizele vieții

Fiabilitatea design-ului HONOR 200 Smart este completată de rezistența IP64 la apă și praf. Fie că este vorba de ploaie sau de vreun lichid vărsat accidental, dispozitivul este construit astfel încât utilizatorul să nu se teamă de vreme nefavorabilă și neprevăzut.

 

Performanță și durată de viață a bateriei excelente

HONOR 200 Smart este echipat cu o baterie puternică de 5200mAh, care să poată ține pasul cu utilizatorul modern, suportând până la 19 ore de streaming sau 55 de ore de ascultat muzică. Chiar și cu bateria rămasă la 2%, dispozitivul suportă o oră de convorbiri telefonice neîntrerupte pe modul Ultra Power-Saving. Tehnologia HONOR SuperCharge de 35W reîncarcă rapid bateria prin cablul Type-C.

Spațiu amplu de stocare pentru fiecare nevoie

HONOR 200 Smart este prevăzut cu un spațiu generos de stocare internă de 256GB, suficient pentru a accesa ușor ani de amintiri prețioase. Eficiența energetică este completată de tehnologia inovatoare HONOR RAM Turbo, care oferă o experiență echivalentă cu 16 GB RAM (8 GB fizic + 8 GB virtual). Aceste dotări asigură funcționare fără probleme chiar și după o utilizare prelungită și comutare rapidă între aplicații.

Cameră principală AI ultra clară de 50MP

HONOR 200 Smart duce fotografia mobilă la un nou nivel de claritate și detaliu, cu o cameră principală de 50MP. Ce o diferențiază de alte camere este modul AI Motion Sensing Capture care recunoaște și capturează momente dinamice cu precizie. Fie că este vorba de un zâmbet sincer, o săritură palpitantă sau o alergare rapidă, sistemul camerei poate detecta inteligent aceste acțiuni și le poate surprinde clar în cadru. Acest tehnologie asigură că utilizatorii nu ratează niciodată fracțiunile de secundă care fac viața memorabilă.

Display imersiv cu confort vizual îmbunătățit

HONOR 200 Smart dispune de un ecran generos de 6,80 inchi, oferind o experiență de vizualizare imersivă, cu un raport impresionant de 91,3% ecran-corp. Ecranul afișează 16,7 milioane de culori și se distinge cu o rezoluție clară de 2412 x 1080, garantând imagini vii și detaliate. Cu o rată de refresh de 120 Hz, utilizatorii se pot bucura de scrolling fluid și interacțiuni rapide în toate aplicațiile. HONOR prioritizează confortul utilizatorului prin încorporarea tehnologiei Low Blue Light certificată TÜV Rheinland, reducând oboseala ochilor în timpul utilizării prelungite. Ecranul de înaltă calitate, dotat cu protecție avansată a ochilor, face din HONOR 200 Smart un dispozitiv ideal atât pentru productivitate, cât și pentru divertisment, toate acestea într-un format elegant care măsoară 166,9mm x 76,8mm x 8,09mm și cântărește doar 191g.

Preț și disponibilitate

HONOR 200 Smart este disponibil din 21 octombrie în două variante de culoare – Midnight Black și Forest Green, la un preț recomandat de 999 RON.

Despre HONOR

HONOR este lider în furnizarea globală de dispozitive inteligente. Este un brand de tehnologie iconic, care și-a luat angajamentul de a crea o nouă lume inteligentă pentru fiecare utilizator, prin intermediul produselor și serviciilor performante pe care le oferă. Cu expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, HONOR se angajează să dezvolte tehnologii care să le ofere oamenilor din întreaga lume libertatea de a realiza și de a face mai mult. Cu o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile inovatoare de înaltă calitate, premium și fiabile, potrivite pentru fiecare buget, HONOR creează contextul perfect pentru ca oamenii să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.hihonor.com/ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *