Uncategorized

ADATA primește două premii Good Design 2024

LEGEND 970 PRO și SC720 oferă viteze fără precedent în dimensiuni compacte

 

ADATA Technology, brand renumit la nivel mondial pentru module de memorie și memorii flash, a anunțat astăzi doi câștigători ai premiilor Good Design Awards 2024 organizate de Japan Institute of Design Promotion. SSD-ul ADATA LEGEND 970 PRO PCIe Gen5 și SSD-ul extern SC720 au fost onorate cu acest premiu pentru designul de produs, oferind în același timp viteze și performanțe fără precedent, într-un pachet cu dimensiuni extrem de reduse. Elegantul LEGEND 970 PRO poate fi utilizat în construcțiile de PC minimaliste fără a interfera cu alte componente, iar SC720 este cel mai mic SSD extern disponibil în prezent pe piață.

SSD LEGEND 970 PRO PCIe Gen5

ADATA LEGEND 970 PRO este un SSD de ultimă generație care îmbunătățește designul inovator PCIe Gen5 al predecesorului său. Soluția sa compactă de răcire activă, un radiator din aluminiu cu două straturi care măsoară doar 17,9 mm grosime și echiparea cu un microventilator încorporat, reduce eficient temperaturile cu 20%, facilitând viteze de citire/scriere stabile pe termen lung, dar extrem de rapide, de până la 14.000/12.000MB/s. În plus, LEGEND 970 PRO prioritizează sustenabilitatea prin optimizarea tensiunii ventilatorului de la 5V la o tensiune de 3,3V eficientă din punct de vedere energetic. Acest lucru permite eliminarea unui cablu de alimentare extern și astfel LEGEND 970 PRO este singurul SSD de pe piață care extrage energie direct din slotul M.2. ADATA LEGEND 970 PRO este disponibil în capacități de până la 4TB și suportă cele mai recente platforme Intel și AMD.

SSD extern ADATA SC720

ADATA SC720 este cel mai mic SSD extern disponibil în prezent pe piață și suportă protocolul de transfer USB 3.2 Gen2 10Gbps cu viteze de citire/scriere de până la 600MB/s. Dispune de conectori dubli pivotanți USB Type-C și USB Type-A într-un design cu capac pivotant rezistent la căldură, pentru un amestec ideal de viteză, confort și durabilitate. Corpul acestui SSD extern este, de asemenea, prelucrat integral din metal pentru a promova disiparea eficientă a căldurii, durabilitatea și siguranța utilizatorului. Conectorul USB Type-C al SC720 este proiectat să iasă în afară cu peste 1,03 cm asigurând compatibilitatea cu carcasele groase ale telefoanelor și transferul ușor al fișierelor între dispozitivele USB Type-A și Type C. O capacitate maximă generoasă de 1TB face ca stocarea, transportul și transferul fișierelor mari să fie o operațiune ușoară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *