Uncategorized

Dyson susține prezentarea colecției de modă Vivienne Westwood primăvară/vară 2025

Dyson, lider global în tehnologia de ultimă generație, sărbătorește colaborarea de lungă durată cu casa de modă britanică iconică, Vivienne Westwood la Săptămâna Modei de la Paris, prin susținerea prezentării de modă a colecției primăvară-vară 2025, semnată  Andreas Kronthaler pentru Vivienne Westwood în Place de la République.

Fiind unul dintre cele mai așteptate spectacole ale sezonului, cea mai recentă colecție Vivienne Westwood a captivat publicul cu amestecul său neînfricat de estetică îndrăzneață și spirit rebel.

Imaginată de directorul de creație, Andreas Kronthaler, colecția s-a axat pe îmbrăcăminte ultrafeminină, elegantă în cel mai clasic mod.

Moda este despre frumusețe și bucurie; ne leagă unii de alții, ceea ce este important pentru lumea în care trăim.

Prezente pe podium, căștile Dyson OnTrac™️ au fost asortate cu 4 look-uri cheie. Căștile Dyson OnTrac™️ reprezintă cea mai recentă iterație a celei mai bune inovații în materie de sunet și inginerie.

Jake Dyson, inginer șef la Dyson, spune:

„Dyson a fost întotdeauna pasionat de design și inginerie. Colaborarea noastră cu Vivienne Westwood este o reflectare perfectă a acestui etos. Atât căștile noastre Dyson OnTrac™, cât și uscătorul de păr Dyson Supersonic r™ Professional sunt proiectate pentru a oferi performanțe ridicate fără a compromite designu.

Colaborarea cu o casă vizionară precum Vivienne Westwood, care ne împărtășește pasiunea, a fost o oportunitate interesantă de a prezenta modul în care tehnologia se poate integra perfect cu moda pe o scenă mondială.”

Pentru a completa eleganța prezentării, uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™ a fost folosit pentru a crea coafuri de podium. În armonie cu colecția, renumitul hairstylist Sam McKnight a optat pentru un look inspirat de „filmele din anii ’80, marca Sloane Ranger”.

Stilistul principal, Sam McKnight declară: „Look-ul este o aluzie la anii 1980. Am avut ca sursă de inspirație o mulțime de imagini cu Sloane Ranger și Prințesa Diana. Am uscat părul pentru a crea volum în față, l-am întins pe o parte și l-am prins. Volumul este dat cu uscătorul de păr Supersonic r™️ și cu spray de volum la rădăcină. Spatele este păstrat destul de natural, deoarece creăm o inspirație din anii 1980, dar o facem într-un mod modern.”

Folosind uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™️, Sam McKnight detaliază cum a obținut  acest look.

INSPIRAȚIE: Volum și ridicare a rădăcinilor. Asimetric. Blowouts și textură naturală.

COAFURA PAS CU PAS:

– Se pulverizează fixativ la rădăcină;

– Se usucă părul cu uscătorul de păr Dyson Supersonic r™️professional

– Se usucă părul cu o perie rotundă mică pentru a crea volum și a ridica rădăcinile. Se ridică părul de la stânga la dreapta, astfel încât firele să stea dreapte.

– După ce s-a uscat fiecare secțiune, părul se rulează pe bigudiuri și se  prinde în loc pentru a se răci.

– Se pulverizează fixativul Modern Hairspray pe fiecare secțiune înainte de a le desprinde din bigudiuri, pentru a oferi o strălucire și o fixare de styling de lungă durată.

Uscătorul de păr Dyson Supersonic r™ este cea mai ușoară, cea mai mică și cea mai precisă unealtă de coafat de la Dyson, activată de tehnologii puternice.

Un încălzitor simplificat cu o nouă tehnologie, motorul Dyson Hyperdymium™ și senzorii inteligenți de identificare prin radiofrecvență (RFID) din fiecare accesoriu care comunică cu uscătorul de păr, reglând automat motorul și încălzitorul pentru a oferi un flux de aer și o temperatură optime.

Această funcționalitate oferă reglarea intuitivă a instrumentuli pentru a se potrivi tuturor tipurilor și stilurilor de păr. De exemplu, difuzorul este setat la debit redus și temperatură scăzută pentru a reduce frizzul și a îmbunătăți buclele fără a perturba modelul buclelor. În timp ce modul de uscare dură utilizează căldură și debit la putere maximă pentru a minimiza timpul de uscare, menținând în același timp un flux de aer controlat.

Cea mai bună anulare a zgomotului din clasă cu Dyson OnTrac™

Zgomot anulat de 384.000 de ori pe secundă, reducând până la 40dB. Zgomot extern, urmărit și raportat în timp real, prin aplicația MyDyson™ App.

Gama de sunete îmbunătățită: Dezvăluie detaliile ascunse cu sub-bass profund și strălucire high-end – 6Hz – 21kHz.

Până la 55 de ore¹ de ascultare: 1 încărcare pentru 2 săptămâni de utilizare.

Capace și perne personalizabile: Materiale premium, finisaje high-end cu confort superior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *